christineem - Blogger om det som faller meg inn!
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heihei dere!

Idag falt årets første snøfall over byen Bergen. Jeg sitter faktisk og ser ut mens det snør og jeg kan ikke si annet en at jeg elsker det. Da jeg la meg i går kveld var jeg veldig spent på om det ville komme snø eller ikke, siden værmeldingene har vært litt av og på. Det første jeg gjorde da jeg våknet var og se ut vinduet og da så jeg et fint lag med snø utenfor. Herregud så glad jeg ble! Er ikke ofte jeg våkner med et stort glis om morningen, men det lønner seg virkelig. Jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til desember og juletider. Det er en absolutt favorittid i året, for da får man tilbringe masse tid sammen med familie og spise god mat og kjekke tradisjonelle besøker. Det blir noe mer spesielt med juletider når min søster bor i Danmark, for da samles vi alle til jul og har det kjekt sammen. Man setter mye mer pris på ting, og jeg kjenner at juletider er en årstid jeg aldri ville vært foruten. 

Senere i kveld legger jeg ut et lite innlegg om julegaver som er fine men samtidig noen lunde billig. Hvilken prisklasse tenker du er greit når det kommer til julegaver? Denne kollasjen jeg laget fikk meg i godt humør, og jeg kjenner jeg er på vei mot julestemningen allerede! Hva skal til for og få deg i julestemning?

 • 5

  Heisann 

  Julen nærmer seg med stormskritt og om knappe to uker er vi allerede i desember måned. Jeg som mange andre sliter med å finne ut hva jeg kan gå med på julaften eller julebesøker, så derfor har jeg tatt en tur innom Nelly.com og funnet noen godbiter til dere. Utrolig nok er alle kjolene under 1000 lappen og det syns jeg er bra, med tanke på pengebruk. 

   

   

  Hvilken likte du best? 

 • 0

  Heihei!

  ÅÅhr. Jeg liker virkelig lørdagskvelder med levende lys, et bra tv program, good mat og selvfølgelig familien min! Jeg og min mor skal ut og spise på Egon snart, og det må jeg si jeg virkelig gleder meg til. Jeg bestiller kun det samme hver gang, men herregud så godt det er. Anbefaler alle å spise på Egon, om dere vil ha et koselig sted med litt musikk og herlig mat. Senere i kveld skal jeg og min mor leie film og kjøpe litt godis og bare kose oss. Ellers så går jeg tom for ting å skrive om, men senere i kveld vil jeg skrive et nytt innlegg så følg med :)

  Slenger med et gammelt bilde av meg og min vennine Tonje som står på ski. Har desverre ikke kamera som jeg kan bruke for øyeblikket. 

  Håper alle får en nydelig lørdagskveld videre

 • 0

  Heihei dere ♥ I det siste har jeg ikke blogget fordi jeg har ikke hatt interesse for det i grunn. For å være helt ærlig har jeg ikke hatt tid til å tenke på det heller, i og med at jeg både går på skole og jobber. Det blir fort litt mye for meg, og det går utover ting og tang som desverre gir negative følger.  Dette inkluderer også trening, der jeg rett og slett har sklidd helt ut og har ikke hatt en god økt på over en måned. Det skammer jeg meg faktisk litt over, fordi jeg lovet meg selv og trene regelmessig slik at jeg får mer energi og mer utbytte av hverdagen. Nå fremover ønsker jeg å få orden på ting, og dette inkluderer blogging. Akkuratt hvor mye får vi se med tiden, men jeg merker jeg savner å kunne lufte litt tanker og meninger, så kanskje det gjør godt for meg? 

  Kan kanskje fortelle dere hva jeg har drevet med i det siste? For to uker siden, altså forrige helg reiste jeg alene ned til København hvor jeg besøkte min søster, hennes kjæreste og deres skjønne hund. Denne helgen hadde jeg godt av, komme meg vekk og tilbringe tid sammen med min beste venn. Vi koste oss masse med kino, god mat, latter og selvfølgelig litt shopping. Har litt blandede følelser ved at hun bor i et annet land. Det positive er at jeg kan reise ned til henne ganske ofte og når vi møtes har vi masse å snakke om og det blir automatisk kjekkere, men når hun bodde hjemme så var ting mye enklere om jeg trengte hjelp/råd eller en privat sjåfør, hehehe. Men selvfølgelig får jeg råd og god veiledning når vi snakker på facebook eller meldinger så det går fint. Er veldig glad i søsteren min, og vi har et utrolig bra søsken forhold :-)
   

  Har du jobb?
  Har du reist alene før? Isåfall hvor?

  Blogges 

 • christineem - kommenterer tilbake!

  Heihei! Mitt navn er Christine og jeg er en 17 år gammel jente som bor i regnbyen Bergen. ♥

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde