christineem - Blogger om det som faller meg inn!
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heisaaann :)

 

Klarer ikke få sagt nok ganger hvor glad jeg er i levende lys! Åhh, det gjør virkelig dagen min så mye bedre. Toppet det hele da jeg nettopp gikk og hentet meg en julebrus, og jeg må si jeg gleder meg allerede til kaldere tider og jul! Noen syns kanskje det er tidlig å tenke på det i slutten av oktober, men for min del så har jeg alltid vært en stor tilhenger av det som bringer med de kaldere månedene, hytteturer, slalåm ski, aking og sist men ikke minst JUL.

Ellers så bare venter jeg på at min søte vennine Tonje skal ta turen nedom, hun ville gjerne se detaljene jeg og min søster har ordnet på rommet mitt, også tenkte jeg at vi kunne bake muffins og kose oss med litt julebrus. Viktig å tilbringe tiden med gode venner inni mellom, Tonje og jeg har vært venner i rundt 10 år og går fremdeles like godt i lag - om ikke bedre ♥ 

 


 

 • 0

  Heihei!

   

  Måtte bare skrive en veeldig typisk overskrift, rett og slett fordi jeg vet hvor mye det kan irritere folk. Mandag er på ingen måte en kjekk dag etter min mening. Når jeg ser på det fra en annen side så er ikke mandag så ulik de andre dagene i uken, med tanke på at jeg ikke går på skole og jobber 50% stilling på Mc Donalds. Grunnen til hvorfor jeg ikke går på skole, kan jeg heller kanskje forklare en annen gang, dersom jeg noen gang skulle føle for det. Det er ikke sånn at jeg har sluttet fordi jeg er lat, umotivert eller bare ikke interessert i å få meg en utdannelse, for tro meg - det har jeg! Og det kommer jeg også til, men det blir en liten forskyvning på skoleveien for nå. 

  Jeg ligger egentlig bare i sengen akkurat nå og stirrer på de fine stearinlysene jeg har, syns virkelig levende lys kan gjøre mye med et rom og ikke minst humøret! Været ute er derimot en annen sak, og jeg velger å ikke kommentere annet enn at jeg holder meg innendørs idag. Venter på at min far skal våkne fra hans "powernap" slik at han kan kjøre meg ut til kjæresten min. 

   

  Tenkte å kanskje vise dere rommet mitt i et innlegg dersom noen i det hele tatt syns det hadde vært kjekt, jeg og min søster har gjort mye for å få det til å se mer voksent ut og jeg må si jeg er strålende fornøyd med det endelige resultatet. Så det er bare å kommentere om dere tenker det hadde vært tommel opp :)
   

 • 0

  Hei på deeg!

   

  Nå har det gått en god stund siden jeg har skrevet noe på denne bloggen. Egentlig bare fordi jeg ikke vet hva jeg skal skrive, da livet mitt er ganske A4. Syns i grunn det er mer enn nok for meg, men regner ikke med alle andre synes det er så interessant. Uansett, så har jeg bestemt meg for å gi det et forsøk. Jeg er så glad i å skrive, og få ned tankene mine. I tilegg så bruker jeg alltid å få ekstra blogglyst når det er høst og nærmer seg vinter og juletider. Haha, vet ikke hvorfor. Tror det er noe med kulden, mørket, stearinlys, koselige tider! Ja, så med andre ord så skal jeg prøve og se hvordan dette med bloggingen går. Kjenner jeg meg rett så holder det til rundt desember, så synker blogglysten igjen. Haha, det er morsomt å se hvor lenge det varer i hvertfall :)

  Nå sitter jeg bare i stuen og ser på Mean Girls 2 som tilfeldigvis går på tven. Er litt underholdende å se, og tenke på at jeg faktisk elsket de filmene før. Bringer tilbake gamle minner, og det er alltid godt å mimre litt. Jeg venter bare på kjæresten min, han skal liksom komme og sove hos meg, men han kommer sikkert ikke før om et par timer. Jaja, hva kan man gjøre? Hihi.

   

  Dere må ha en veldig fin kveld!