christineem - Blogger om det som faller meg inn!
Hjem Add Om meg Kontakt

0

Heisann dere!

Hatt en fin dag så langt? Det håper jeg dere har. Min dag har ikke vært topp, værre var det i går. Jeg har nemlig moped, så var jeg på vei til skolen og jeg var uheldig og falt. Det har jeg aldri skjedd før på mopeden så det var utrolig skummelt. Allikavel kom jeg meg opp og fortsatte å kjøre. Hadde stort hull i buksen og blodet rant. Huff, det var forferdelig vondt, hadde små grusbiter inni kneet også. Fikk støttebandasje og ispose på skolen. Idag kjente jeg at jeg hadde store smerter i nakken og i tillegg så halter jeg pga foten, så da kom jeg meg til legen og jeg ble bedd om å ta det helt med ro de neste par dagene så ingenting forværres! Men men, sånt kan skje en hver. Det gikk ellers bra, og det er jeg utrolig glad for! :-)

Nå sitter jeg i sofaen og ser på tv, spiser deilige jordbær, mmm.

Ha en fin onsdag videre alle!

 • 2

  God kveld dere ♥

   

  Huff, for en typisk blogger overskrift.. Jeg kom desverre ikke på noe bedre, men men. Har dere hatt en fin fredag? Det har jeg nemlig! Jeg jobber som sagt på et hotell hver fredag og idag begynte jeg kl 13:00 og hadde en fin dag på jobb. Ellers kom jeg hjem til middag, snop, og sofaen mens vi ser på Idol. Desverre, så holder jeg også på med en skole oppgave, kjipt på en fredagskveld men det må til når man ikke gjør det før.

  Ellers håper jeg dere får en kjempe fin helg, og koser dere! 
 • 0

  God ettermiddag! ♥


  Da var det mandag igjen, og herregud så fort som helgen har gått. Føles som det kom et stort vindpuss, og vips der var helgen over. Helgen var både god og dårlig, jeg fikk meg selv til å trene på lørdag formiddag. Det var en utrolig deilig økt, og jeg kjente jeg følte meg mer opplagt etter en lang og flott dusj etter treningen. Jeg satser på å få endret kostholdet litt også, ikke drastisk men noen endringer må til. Syns godtelov kan være et bra tiltak, men jeg kjenner meg selv såpass godt at det funker ikke. Men kanskje jeg skal gå for godtelov i ukedagene? Hm, vet ikke helt.. 

  Idag har overhodet ikke vært den beste dagen, prøver bare å høre på litt deilig musikk og øve litt til en prøve jeg skal ha i morgen. Vil helst at denne dagen skal ta slutt, og ser fram til en forhåpentligvis bedre morgendag.

                                                                                                                                                        Hva gjorde du på i helgen? :D

 • 1

  Hei og god fredag!

  Aaah, kjenner det skal bli godt med helg og fri fra skolen. Har ikke vært enkelt med andre ord å stå opp denne uken etter vinterferien men det må en bare forvente når en snur halvveis om på døgnet..

  I skrivende øyeblikk er jeg på jobb, fordi på linjen jeg går på Service og Samferdsel så er vi utplassert i en bedrift hver fredag istedenfor å dra på skolen. Det er utrolig kjekt og lærerikt, og ikke minst deilig for deg som er litt skole lei. Jeg jobber på Rica Hotel, og for øyeblikket arbeider jeg med bookinger o.l altså kontorarbeid. Det er ikke det beste, men det funker. Syns det er mye kjekkere å jobbe i resepsjonen å møte gjestene! Idag har jeg en senere vakt, så slutter ca 18:30 og da er det helg for meg også!

  Jeg vil ønske alle sammen en riktig god helg :-)

 • 0

  Heisann dere 

  Igår fikk jeg meg selv til å trene, utrolig nok. Jeg skrev i forrige innlegg at det skulle jeg gjøre, så da må jeg jo nesten holde det. Selvfølgelig hadde jeg problemer med å komme meg opp av sofaen etter en knusegod middag og en laaang skole dag men jeg klarte det. Jeg begynner litt smått med en trening som heter Zumba. Zumba er en god form for trening, og på samme tid så danser du og har det kjempe gøy! Jeg søkte bare opp på YouTube: "Zumba Dance Workout" , fant en video og begynte å danse. Den varte i 50 minutter, jeg klarte ikke lenger en 35 men jeg er fornøyd med det i første omgang. Utrolig hvor godt det er å bli skikkelig sliten igjen, og føle at du har gjort noe fint for deg selv, nemlig et skritt på veien til å bli sunnere. Jeg er langt i fra der enda, men jeg velger å tro jeg skal klare det! 

   

  Om dere har problemer med å komme dere ut av huset og trene på treningssentre foreksempel, så tren litt i stuen hjemme, eller på rommet ditt. Der kan du svette, hyle, gråte og rope så mye du vil uten at folk på treningssenteret dømmer. Zumba er en fantastisk flott form for trening og så morsom! 

  Her er linken til den videoen jeg danset til, den var ganske vanskelig men man lærer fort: 

  http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54

   

  Har du trent Zumba før? ♥

   

 • 0

  God dag alle sammen! 

   

  Jeg har egentlig lenge lurt på hva som er så utrolig bra med trening. Jeg mener, jeg vet jo selvfølgelig at man kommer i bedre form, man blir sunnere og det er generelt bra for mennesket. Men ut i fra det har jeg egentlig ikke skjønt det helt. Grunnen til at jeg tror jeg ikke har skjønt det er fordi jeg sluttet på håndball for ca 2 år siden, jeg hadde spilt aktivt håndball flere ganger i uken fra jeg var 7 år til jeg var 14. Det er lenge det, og jeg kan huske godt den tiden, nemlig fordi jeg gledet meg til å trene, fordi håndball var noe jeg likte. Jeg var i god form når det kommer til kondis og styrke, til tross for at jeg ikke brydde meg det grann over hva jeg spiste. Helt siden jeg har vært liten har jeg elsket å være i fysisk aktivitet, og dette med sykling er noe jeg alltid har likt så utrolig godt. I alle år har jeg og en vennine av meg som heter Tonje, og min søster May Linn syklet fram og tilbake fra butikken og det er et godt stykke, vi har også bare syklet når vi kjedet oss en god og lang sykkeltur og det var null problem før. I fjor høst syklet jeg og Tonje helt fra meg og til Fyllingsdalen og tilbake. Det er en lang lang tur, jeg er ikke helt sikker på km, men jeg vet at vi brukte nesten en og en halv time fram. Før hadde jeg ikke hatt problemer med å sykle den strekningen, mens i fjor var jeg så utslitt at jeg kunne sovet på stedet. Dette sier litt om min fysiske form den dag i dag, og om hvor mye det faktisk betyr å være god i formen.

  Jeg har søkt litt rundt på nettet om trening idag, og som sikkert de aller fleste vet så vil trening holde deg i form, redusere sannsynligheten for kroniske sykdommer og bidra til å holde en stabil kroppsvekt. Men hva ellers? Jo, trening vil gjøre deg gladere, smartere, du vil få mere overskudd i hverdagen og du vil også se mye mer opplagt ut. Mange føler seg også bedre med seg selv, og kanskje får bedre selvfølelse. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg vil si det så absolutt er verdt slitet, og at det absolutt er verdt alle dine krefter fordi du får så mye godt ut av det! For at du virkelig skal se resultater så er det smart å endre på kostholdet. Det behøver ikke å være total endring, for de fleste seksten åringer som meg, bor hjemme hos mamma og pappa og det er ikke så lett og få med de på bare ha sund mat osv. Men kutt ut snopet med frukt, drikk vann istedenfor brus, og spis heller små måltider men flere, og ikke mye på en gang og skjeldent!

  Personlig har jeg vansker med å komme meg ut av den deilige sofaen etter en hard dag på skolen og lekser, og jeg er heller ikke den flinkeste til å passe på hva jeg spiser, men fra nå av så skal jeg begynne. Jeg skal begynne allerede i morgen, jeg jobber med å finne et fint treningsprogram til meg som passer akkuratt for meg. Det er viktig at hvis dere vurderer å trene eller allerede gjør det - pass på at du har et treningsprogram som trener de områdene du helst vil jobbe med! Første, andre og tredje økten vil nok være hard, men etter de så ser jeg bare fremover og jeg gleder meg virkelig til å starte.

   

  Syns dette bildet var en stor inspirasjon til trening. Trener du og hva er det som inspirerer deg til å trene? 

   

   

 • 1

  Heisann på dere!!

   

  Jeg har sikkert hatt denne bloggen i tre eller fire år, og prøvd å være en god blogger men jeg har egentlig aldri lyktes. Grunnen til det er vel fordi jeg har vært for lat, og glemt at jeg i det hele tatt har hatt en blogg. Rart med det egentlig, fordi jeg syns det kjempe kjekt å blogge, man får liksom tankene et annet sted, et slags avbrekk i hverdagen. Dette er vel kanskje den tiende gangen jeg skal begynne helt på nytt, men da får jeg egentlig bare krysse fingrene for at det holder, og at jeg klarer å være en god blogger. Grunnen til at jeg skal begynne igjen, er fordi det er jo veldig kjekt og jeg har hjulpet min søster en del med designet hennes, hun bor i Danmark forresten, og blogger om livet sitt i storbyen København sammen med kjæresten hennes. Bloggen hennes finner du her 

  Kan vel fortelle litt kort om meg selv. Mitt navn er Christine Myrdal, jeg er 16 år gammel og kommer fra Bergen, eller som alle andre kanskje vil kalle den regnværsbyen. Jeg går for øyeblikket på videregående, på linjen service og samferdsel hvor jeg trives. Ellers bor jeg sammen med min mor og far, to skjønne hunder og min fantastisk rare katt, Freddebanan. (Freddy er egentlig hans navn, men vi kaller han for freddebanan..) Jeg har mange gode venner som jeg setter stor pris på, og ellers på fritiden liker jeg å fotografere og trene. Jeg vil beskrive meg selv som energisk, positiv og smilende. 

   

  Da kan jeg ikke si stort mer en at jeg håper du vil føle meg på min blogg, og at du får et godt intrykk av hvordan jeg er. Haha! 
  Håper dere har en fin mandag videre! 

 • christineem - kommenterer tilbake!

  Heihei! Mitt navn er Christine og jeg er en 17 år gammel jente som bor i regnbyen Bergen. ♥

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde