monday is funday (christineem)
Hjem Add Om meg Kontakt

0

monday is funday

Heihei!

 

Måtte bare skrive en veeldig typisk overskrift, rett og slett fordi jeg vet hvor mye det kan irritere folk. Mandag er på ingen måte en kjekk dag etter min mening. Når jeg ser på det fra en annen side så er ikke mandag så ulik de andre dagene i uken, med tanke på at jeg ikke går på skole og jobber 50% stilling på Mc Donalds. Grunnen til hvorfor jeg ikke går på skole, kan jeg heller kanskje forklare en annen gang, dersom jeg noen gang skulle føle for det. Det er ikke sånn at jeg har sluttet fordi jeg er lat, umotivert eller bare ikke interessert i å få meg en utdannelse, for tro meg - det har jeg! Og det kommer jeg også til, men det blir en liten forskyvning på skoleveien for nå. 

Jeg ligger egentlig bare i sengen akkurat nå og stirrer på de fine stearinlysene jeg har, syns virkelig levende lys kan gjøre mye med et rom og ikke minst humøret! Været ute er derimot en annen sak, og jeg velger å ikke kommentere annet enn at jeg holder meg innendørs idag. Venter på at min far skal våkne fra hans "powernap" slik at han kan kjøre meg ut til kjæresten min. 

 

Tenkte å kanskje vise dere rommet mitt i et innlegg dersom noen i det hele tatt syns det hadde vært kjekt, jeg og min søster har gjort mye for å få det til å se mer voksent ut og jeg må si jeg er strålende fornøyd med det endelige resultatet. Så det er bare å kommentere om dere tenker det hadde vært tommel opp :)
 


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta