Christine Myrdal (christineem)
Hjem Add Om meg Kontakt

1

Christine Myrdal

Heisann på dere!!

 

Jeg har sikkert hatt denne bloggen i tre eller fire år, og prøvd å være en god blogger men jeg har egentlig aldri lyktes. Grunnen til det er vel fordi jeg har vært for lat, og glemt at jeg i det hele tatt har hatt en blogg. Rart med det egentlig, fordi jeg syns det kjempe kjekt å blogge, man får liksom tankene et annet sted, et slags avbrekk i hverdagen. Dette er vel kanskje den tiende gangen jeg skal begynne helt på nytt, men da får jeg egentlig bare krysse fingrene for at det holder, og at jeg klarer å være en god blogger. Grunnen til at jeg skal begynne igjen, er fordi det er jo veldig kjekt og jeg har hjulpet min søster en del med designet hennes, hun bor i Danmark forresten, og blogger om livet sitt i storbyen København sammen med kjæresten hennes. Bloggen hennes finner du her 

Kan vel fortelle litt kort om meg selv. Mitt navn er Christine Myrdal, jeg er 16 år gammel og kommer fra Bergen, eller som alle andre kanskje vil kalle den regnværsbyen. Jeg går for øyeblikket på videregående, på linjen service og samferdsel hvor jeg trives. Ellers bor jeg sammen med min mor og far, to skjønne hunder og min fantastisk rare katt, Freddebanan. (Freddy er egentlig hans navn, men vi kaller han for freddebanan..) Jeg har mange gode venner som jeg setter stor pris på, og ellers på fritiden liker jeg å fotografere og trene. Jeg vil beskrive meg selv som energisk, positiv og smilende. 

 

Da kan jeg ikke si stort mer en at jeg håper du vil føle meg på min blogg, og at du får et godt intrykk av hvordan jeg er. Haha! 
Håper dere har en fin mandag videre!  • 04.03.2013 kl.14:42
  Lykke til :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  christineem - kommenterer tilbake!

  Heihei! Mitt navn er Christine og jeg er en 17 år gammel jente som bor i regnbyen Bergen. ♥

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde